I ØKF er vi glade for at få nye spillere til klubben, og derfor gør vi en dyd ud af, at nye spillere skal føle sig velkomne lige fra starten. Her på siden kan du få en komplet oversigt over alt, du behøver at vide, som ny spiller i klubben. Scroll ned og læs om indmeldelsesproceduren, kontingent samt find information om omklædningsrummene ØKF benytter på Kløvermarken, hvor klubhsuet ligger samt hvor banerne, de respektive ØKF-hold træner på, er placeret.

Indmeldelse i klubben - klik her!

Første prøvetræning - hvad gør jeg?

Kun 5 trin - så er du med på træningsbanen:

 1. Find vores messengerchat, i nederste højre hjørne her på siden eller på vores oficielle Facebook-side.
 2. Skriv til os hvem du er, hvor du har spillet før, samt på hvilket niveau du har spillet/gerne vil spille på.
 3. Vi aftaler første prøvetræning og giver trænerne på det respektive hold besked, så holdet kan give dig en varm velkomst.
 4. Mød op i omklædningsrum 18 (herre) eller omklædning 48 (damer) på Kløvermarken, sig hej til dine nye holdkammerater og mærk stemningen i klubben. Du finder træningstider, bane- og omklædningsoversigt i sektionen herunder.
 5. Husk at medbringe eget træningstøj, fodboldstøvler og håndklæde.

 

Træningsoversigt

Aktuelle træningstider* for februar 2022, opdateret 17/02 2022  

Trup Dage Bane Omklædningsrum

A (herre, serie 1)

Mandag 18:30-19:30

Torsdag 18:30-19:30

11

11

Omkl. 18

B (herre, serie 3 og 4)

Mandag 19:00-20:00

Onsdag :19:00-20:00

12/15

12/15

Omkl. 18

D (dame, KSØ, S2)

Mandag 18:30-20:00

Onsdag :18:30-20:00 

14

14

Omkl. 48
*OBS: I slutningen af efterårssæsonen og i vinter opstarten har vi skiftende træningstider grundet mørket og kunstbanetider. Så husk at skriv til os i chatten, hvis du har første træning fra oktober og frem til april.

Omklædning = Fællesskab

I ØKF sætter vi en dyd i at have et godt fællesskab på tværs af holdene, samt på og udenfor banen. Derfor opfordrer vi altid til at mødes før træningen i omklædningsrummet, også selvom det er din første træning. Omklædning 18 (Herre) og 48 (Damer) er ØKF’s omklædningsrum, hvor vi til hver træning og kamp låser alle vores ting af - så man ikke behøver at have det med ud på banen. Det er også i omklædningsrummene vi nyder vores velfortjente øl/vand efter hver hjemmekamp, som vores bestyrelse er søde at sponsorere. På billedet herunder kan du se, hvor omklædningsrummene er placeret på Kløvermarken for hhv. dame- og herresenior.

Omklædningsoversigt:

 • 18 = Herre
 • 48 = Dame
 • Grøn pins= ØKF Klubhus

 

Baneoversigt:

 

Kontingent

Klubbens vision er at have et af københavns billigste kontingenter, og med sit udspring i studentermiljøet, er ØKF en af Københavns billigste fodboldklubber for studerende.

 • Studerende*: 425,- pr. halvsæson (225,- i rabat)
 • Øvrige: 650,- pr. halvsæson
*Studerende vil blive opkrævet det fulde kontingent, men kan få rabatten refunderet, ved at fremsende dokumentation på studieaktivitet til kontingent@oekf.dk. For at være studerende, skal du være i gang med en SU-berettiget uddannelse.
Spørgsmål til betaling af kontingent sendes til kontingent@oekf.dk

 

Indmeldelse

Ved din indmeldelse skal du betale kontingent. Starter du først inde i sæsonen, vil der automatisk fremgå en rabat, så du ikke betaler det fulde kontingent for en ½ eller ¾ sæson.

Vi bruger automatisk kontingentbetaling, hvilket betyder at når du indmelder dig i klubben første gang, vil du skulle betale kontingent for indeværende sæson. Du vil i den efterfølgende kontingent periode få trukket beløbet direkte på dit betalingskort - du modtager en mail herom ca. en uge før betalingen trækkes. Betalingen trækkes automatisk lige inden forår-  og efterårssæsonstart hhv. i august og marts.  

Skulle du mod forventning ikke have lyst til at spille i ØKF alligevel, kan du altid få dit kontingent retur, indenfor 14 dage.

 

ØKF-fællesskabet på Facebook

Hvis ØKF er noget for dig, så skal du meldes ind og følge vores Facebookgrupper og -sider. Du finder de respektive trupper samt samlet facebookgruppe for alle klubbens medlemmer nedenfor. I de interne grupper koordineres kampe, holdudtalelser, kørsel, interne arrangementer mm. I den fælles ØKF-gruppe bliver alle fælles sociale arrangementer, livescore og nyheder delt med alle klubbens medlemmer.

 1. A-trup
 2. B-trup
 3. Dametrup
 4. Samlede ØKF gruppe for alle medlemmer
 5. Officiel ØKF facebook fanside